Contact rapid

Tel: 0744 471 692
Email: contact@pastrav.com
Recomandam:
Politica de confidentialitate a siteuluiPastrav.com respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor;
Pastrav.com nu divulga si nu transmite unor terte parti datele si informatiile despre clientii/colaboratorii/furnizorii din bazele sale de date.

Care sunt drepturile dumneavoastra

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie șterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii și de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la contact@pastrav.com.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul în care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail contact@pastrav.com. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteti depune o plangere.